7 Şubat 2012 Salı

Matematik Lise Konuları Fonksiyonlar Çözümlü sorular

48 dakikayı aşkın süresi ile 15 adet matematik lise konularından fonksiyonlar sonusu sorularının çözüldüğü video ile bilgilerini güncel tutup pekiştirebilirsiniz...

Bilmekte fayda var;
Bir f fonksiyonunun elemanları olan ikililere analitik düzlemde karşılık gelen noktalardan oluşan kümeye, bu fonksiyonunun grafiği denir.
Bu bilgiler ışığında, f: A→ B fonksiyonu için, f = { (x, y) | x ∈ A, y ∈ B ve y = f (x) }kümesinin elemanlarına analitik düzlemde karşılık gelen noktalara, f fonksiyonu grafiği denir.



Fonksiyonlar Çözümlü Örnek Sorular - Matematik Testleri

ddg Matematik lise 1 dersi konularından fonksiyon konusu için hazırlanmış ders çalışma videosunu bu sayfamızda izleyebilirsiniz. Yarım saati aşkın bir sürede fonksiyon testleri içindeki soruların çözümlendiği videoda değişik şekillerde karşımıza çıkacak soruların çözüm şekillerini görebiliriz.

Fonksiyon konusu tanımlarından olan içine fonksiyonu bilemekte de fayda vardır; f(A) görüntü kümesi, B kümesinin bir özalt kümesi ise f fonksiyonuna içine fonksiyon denir.


Çıkmış Matematik Fonksiyon Konusu Soruları - Öss Lys Ygs Matematik

1990 ile 2009 yılları arasında matematik dersi fonksiyonlar konusunda öss lys ygs gibi sınavlarda çıkmış soruların çözümlerinin bulunduğu bu sayfamızda, soruların çıkma yılı belirtilmiş çözümlerini anlaşılır bir dille yapılmıştır. Bugüne kadar çıkan soruları görmek ve çözüm yollarını öğrenmek ileriki sınavlar için büyük avantaj sağlayacaktır....